La plataforma de pensionistes de Sant Cugat es mobilitza en suport a la vaga de metges


Temes relacionats

Cinc dies de vaga als centres d'atenció primària (26/nov/18)

Josep Maria Bové, nou coordinador de la Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ( 4/set/18)


  • Comparteix:

Manifestants de la Plataforma de Pensionistes avui al CAP de La Mina / Foto: Cugat.cat

Manifestants de la Plataforma de Pensionistes avui al CAP de La Mina / Foto: Cugat.cat

La Plataforma de Pensionistes de Sant Cugat ha fet costat aquest dilluns als metges de l'atenció primària, cridats a la vaga aquesta setmana. Una setantena de membres s'ha manifestat en solidaritat amb els facultatius i les seves reivindicacions. La mobilització ha sortit des de la plaça de la Vila a les dotze del matí i ha recorregut la ciutat amb crits de 'sanitat pública i de qualitat', 'pensionistes amb l'atenció primària' i 'visca, visca i visca la lluita pensionista', entre d'altres. La convocatòria ha finalitzat quasi una hora després amb la lectura d'un manifest a l'entrada del CAP de la Mina per exigir canvis en la sanitat pública.

Galeria: Imatges de la manifestació



Des de la plataforma veuen la seva acció com un gest de 'generositat' amb el col·lectiu de metges de la sanitat pública, però també com una lluita que els afecta directament. 'Com a col·lectiu de persones grans estem molt interessats que aquesta lluita sigui un èxit, per poder accedir a una sanitat pública, de qualitat i universal', ha afirmat l'exmetge de capçalera i pensionista, Asun Reyes.

'Totes les reivindicacions que tenen els metges les tenim també nosaltres', diu la membre de la plataforma Neus Medina. Els pensionistes han fet ressonar la seva solidaritat pel centre de la ciutat en una manifestació que també ha volgut 'agrair' l'esforç dels professionals sanitaris, com ha destacat el membre de l'entitat Ricardo Ruiz.






Asun Reyes

Per generositat però també perquè a nosaltres ens afecta directament quines és l'atenció que estem rebent. Com a col·lectiu de persones grans estem molt interessats que aquesta lluita sigui un èxit, per poder accedir a una sanitat pública, de qualitat i universal.

N Medina / R Ruiz

Que no hi hagi llistes d'espera, millorar la sanitat pública i més assistència. Totes aquestes reivindicacions que tenen els metges també les tenim nosaltres. Donem suport a aquesta vaga perquè també és la nostra. / Crec que durant aquest temps, la ciutadania no hem sigut conscients que la sanitat catalana ha continuat funcionant fantàsticament gràcies a un gran esforç dels professionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.