Les obres dels Jardins del Vallès començaran el 10 de desembre i acabaran al maig


Temes relacionats

El projecte de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès, aturat fins que es reuneixin veïns i Ajuntament (18/des/17)

L'Ajuntament mantindrà el projecte de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès malgrat les queixes veïnals (12/des/17)


  • Comparteix:

Els Jardins del Vallès es renovaran fruit dels pressupostos participatius / Foto: Cugat.cat

Els Jardins del Vallès es renovaran fruit dels pressupostos participatius / Foto: Cugat.cat

Les obres d'arranjament dels Jardins del Vallès començaran el 10 de desembre i acabaran al maig. Segons fonts municipals, no implicaran cap afectació a la via pública, tot i que sí que s'instal·laran casetes, contenidors i zones d'acopi al carrer del Vallès i podria reduir-se temporalment l'aparcament. Els veïns del parc, bel·ligerants amb l'amfiteatre des del principi, es conformen amb el projecte, que expliquen que ha tornat a reduir l'espai per a grades per ajustar-se a la capacitat prevista, de 100 persones.

Tot i això, un d'ells, Víctor Ruiz, ha explicat a Cugat.cat que mantenen la vigilància sobre el desenvolupament de l'amfiteatre i ara posen la mirada en aconseguir garanties que els espectacles que s'hi programin no acabin tard i que es tinguin en compte també els temps de desmuntatge.

El projecte de remodelació dels Jardins arribarà així al final d'un camí accidentat des que va quedar segon entre les propostes grans a les votacions dels pressupostos participatius del 2016. L'oposició dels veïns, que patien pels sorolls derivats d'actes en un amfiteatre on podien cabre-hi fins a 800 persones, va fer que s'encarregués una sonometria que va obligar a reduir-ne la capacitat fins als 100 seients.

Tot plegat, per renovar un espai on alguns veïns s'han queixat de 'tràfic de drogues i baralles' que esperen que el nou projecte pugui reduir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.