Una vintena de famílies s'interessa per adoptar a la jornada d'El Cau Amic


  • Comparteix:

Les famílies hauran de passar un procés de selecció per adoptar els animals / Foto: Cugat.cat

Les famílies hauran de passar un procés de selecció per adoptar els animals / Foto: Cugat.cat

24 famílies s'han interessat aquest diumenge per adoptar un dels gossos o gats de la Jornada d'Adopcions del Cau Amic. S'han registrat 20 interessats en donar una llar a un dels gossos presents a la trobada i quatre en gats, segons han explicat els responsables de la protectora al magazín 'Sant Cugat a fons'. De la trobada, n'han destacat l'assistència i la voluntat del públic de donar una llar als animals.

ESCOLTA-HO

El Cau Amic, això sí, assenyala que aquest interès per part de les famílies no es tradueix necessàriament en una adopció, ja que des d'aquest mateix dilluns ha començat el procés d'entrevistes amb les famílies per jutjar-ne la idoneïtat. A més, també s'ha donat el cas de diversos interessats en el mateix gos o gat, però la protectora es compromet a oferir alternatives similars si finalment mantenen la voluntat d'adoptar tot i no ser els escollits.

Una vintena de gossos van desfilar a la jornada de diumenge a Jardiland, mentre que els gats, provinents de la protectora de Caldes, encarregada del servei a Sant Cugat, no eren presents a la jornada. Aquest fet, segons el Cau Amic, és el responsable principal del desequilibri entre gossos i gats amb potencials adoptants, així com també el fet que 'aquest any hi havia pocs cadells'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.