Comencen les obres d'ampliació del pati de l'escola La Mirada

El pati havia quedat petit arran de l'ampliació del centre amb més mòduls


Temes relacionats

Els alumnes de La Mirada guanyaran el doble de pati i una comissió de seguiment (18/set/18)


  • Comparteix:

Imatges de les obres / Foto: Cedida

Imatges de les obres / Foto: Cedida

La Generalitat ha començat les obres d'ampliació del pati de l'escola La Mirada, ha confirmat l'Ajuntament. L'actuació és una demanda de les famílies arran de l'ampliació del centre amb més mòduls, fent que el pati quedés petit. Les obres, amb un cost de 23.000 euros i una durada de 15 dies, amplien el pati en més de 300 metres quadrats i dupliquen l'espai actual. La previsió és que els treballs s'acabin abans de l'aturada lectiva de Nadal.

Els treballs, però, haurien començat amb un mes de retard, segons ha piulat a Twitter l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) del centre, aquest dimarts. Una necessitat a la qual es va comprometre el conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, en la visita que fa ver a La Mirada, i al nou institut Leonardo, l'octubre passat, i on el govern va apuntar que el pati estaria a punt al novembre.

Des de l'Ajuntament, apunten que han donat màxima diligència a la tramitació del permís d'obres perquè aquestes poguessin començar quan abans millor. El consistori també ha dit que estarà pendent de l'evolució dels treballs a través de la comissió de seguiment creada per evitar situacions com el retard en l'inici del curs escolar, viscut aquest any. Tècnics municipals i de la conselleria i membres de l'AFA i l'equip directiu estan representats a la comissió.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.