L'Hospital General organitza una jornada de tallers per reunir professionals mèdics i famílies

La cita serà a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Els professionals mèdics impartiran una sèrie de tallers / Foto: HUGC

Els professionals mèdics impartiran una sèrie de tallers / Foto: HUGC

Els professionals de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC) sortiran al carrer aquest diumenge per impartir una sèrie d'activitats a la plaça de Barcelona en el marc de la Jornada Familiar d'Oci i Salut. Tallers sobre com tenir cura dels ulls, fer una reanimació cardiopulmonar i tenir una correcta higiene de mans són algunes de les propostes d'aquesta jornada, que se celebrarà de deu del matí a dues de la tarda. Al llarg del matí, els assistents també podran gaudir d'activitats dirigides als més petits, com espectacles, pintacares i tallers de manualitats.

No és la primera vegada que l'HUGC apropa a la població activitats relacionades amb la salut. Aquestes jornades, com assegura l'infermera d'educació al pacient de l'Hospital i una de les organitzadores de l'activitat, Marian Ramos, tenen l'objectiu de 'complir amb la tasca de promoure hàbits saludables i difondre aspectes de salut i benestar a la població'. Per fer-ho, Ramos explica que 'metges i infermeres de l'Hospital General faran tallers i revisions de salut' durant el matí a la plaça de Barcelona, tant per a nens com per a adults, i de manera totalment gratuïta.

A la jornada també col·laboraran establiments i escoles de la ciutat, així com el Patí Hoquei Club Sant Cugat.




Marian Ramos

(L'objectiu és) Donar-nos a conèixer i apropar-nos a la població. Però a més, complir amb una tasca nostra que és promocionar hàbits saludables i difondre aspectes de salut i benestar a la població.

Marian Ramos

Metges i infermeres de l'Hospital General farem tallers i revisions de salut. Entre els tallers hi haurà, per exemple, de reanimació cardiopulmonar. Explicarem als nens el funcionament del nostre cor i a fer una correcta higiene dental. Revisarem la higiene dental tant d'adults com de nens. També farem revisions oftalmològiques i donarem informació i educació d'hàbits saludables, com dietètics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.