El Gran Recapte arriba amb la fita de superar les 4.500 tones


  • Comparteix:

Es demanen aliments com les llegums cuites / Autor: ACN

Es demanen aliments com les llegums cuites / Autor: ACN

Un any més aterra el Gran Recapte. La iniciativa solidària del Banc d'Aliments, que compleix 10 edicions, arriba aquest divendres i dissabte a una vintena de supermercats del municipi amb la fita de superar les 4.500 tones de l'edició passada. L'objectiu, cobrir de nou tres mesos de necessitats alimentàries per a persones necessitades a Catalunya. Es demanen aliments com la llet, els cereals i les llegums cuites. Les donacions també es podran fer a través del web del Banc dels Aliments.

El responsable del Banc dels Aliments de Sant Cugat, Jaume Ibars, ha explicat a Cugat.cat que aquests tres mesos complementen la feina que fa la Unió Europea durant els altres nou mesos de l'any i que durant l'hivern es deixa de fer 'per problemes de logística'.

Ibars també ha explicat que enguany com a novetat les bosses de recollida seran de tela i no de plàstic per no contaminar.

Aldi, Ametller Origen, Bonpreu Esclat, Caprabo, Condis, Consum, Dia, Lidl, Mercadona, Spar i Supercor són les cadenes que s'han sumat a la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.