Sant Cugat respira Nadal amb l'encesa de llums

Enguany s'han instal·lat 580 guarniments de baix consum


Temes relacionats

El Nadal de Sant Cugat tindrà campanades de Cap d'Any a Octavià (27/nov/18)


  • Comparteix:

Sant Cugat ha donat la benvinguda al Nadal amb l'encesa de llums. Enguany s'han instal·lat 580 motius nadalencs a la ciutat, tots de baix consum i de tipus led. La plaça Octavià s'ha omplert de grans i petits que han vist com els guarniments de la ciutat s'han encès alhora. La gresca ha continuat amb un concert i una xocolatada.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha acompanyat els representants del Consell d'Infants que han estat els encarregats de polsar l'interruptor dels llums de Nadal. Els assistents han quedat encantats amb la decoració de la ciutat.

Amb l'encesa de llums ha arribat oficialment el Nadal a Sant Cugat tot i que algunes activitats de la programació nadalenca, com el carrusel, el trenet i la fira estan en marxa des del cap de setmana anterior. Els llums de Nadal estaran encesos fins al 5 de gener.

Nadal amb novetats
Enguany el Nadal santcugatenc ha arribat amb novetats com la celebració del Cap d'Any a Octavià. Un altre canvi ha estat la substitució de la pista de gel per un carrusel clàssic ubicat a la Rambla del Celler.










Carmela Fortuny

Avui la plaça està plena de vida, plena d'orgull santcugatenc i famílies. És una molt bona manera de donar el tret de sortida al Nadal.

Assistents

La plaça ha quedat molt maca. / A mi m'agrada com han quedat els arbres i l'ambient. / Hem vingut a gaudir del moment amb les criatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.