Una cinquantena de persones demana més protecció per als treballadors de Serveis Socials

UGT i CCOO han convocat una concentració per donar suport a la treballadora social de Salt agredida divendres passat


  • Comparteix:

Durant la concentració s'ha llegit una part del manifest dels sindicats / Foto: Cugat.cat

Durant la concentració s'ha llegit una part del manifest dels sindicats / Foto: Cugat.cat

Una cinquantena de persones s'ha concentrat aquest divendres al migdia per donar suport a la treballadora de Serveis Socials de Salt que va ser apunyalada mentre estava de servei divendres passat. La concentració, convocada per CCOO i UGT i on hi ha assistit l'alcaldessa, membres de l'equip de govern i regidors de la CUP-PC, s'ha fet arreu de Catalunya i demana 'més protecció' en aquestes situacions.

Els sindicats, en veu del secretari de la UGT a l'Ajuntament, Xavier Díaz, han assenyalat que la voluntat és 'mostrar el total suport' als treballadors de Serveis Socials i per 'condemnar l'agressió a una companya de l'Ajuntament de Salt', a més de sol·licitar un augment de les mesures de seguretat.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, que també va ser directora general de Serveis Socials de la Generalitat, ha assegurat que cal 'no només donar suport, sinó també pensar en fórmules d'autoprotecció per evitar aquestes situacions'. Fortuny ha afegit que ja ha parlat d'algunes d'aquestes propostes amb els concentrats, que podrien passar, per exemple, per ampliar les mesures als espais de Serveis Socials que estan descentralitzats.




Xavier Díaz

Mostrem el nostre total suport als companys de Serveis Socials. Condemnem una agressió a la treballadora de l'Ajuntament de Salt. També sol·licitem més protecció.

Carmela Fortuny

Conec de primera mà aquesta situació i crec que em toca, no només donar suport, sinó treballar per millorar l'autoprotecció. Ara mateix, en aquesta concentració, estàvem parlant amb els equips per implementar-ne de manera immediata.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.