Sant Cugat posa el seu gra de sorra a la Marató de TV3

La ciutat acollirà cinc activitats amb propostes per a tots els gustos


  • Comparteix:

Representants de les associacions que organitzen activitats per la Marató / Foto: Localpres

Representants de les associacions que organitzen activitats per la Marató / Foto: Localpres

Pàdel, country, orientació, comerç i una cadena humana des de l'institut Pla i Farreras fins el Monestir són algunes de les opcions que tenen els santcugatencs per sumar-se a la Marató de TV3. La iniciativa, que enguany està dedicada al càncer, es farà diumenge 16 de desembre.

Les activitats s'han presentat aquest dilluns a l'ajuntament, on la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha animat tothom a sumar-s'hi i ha destacat que hi ha activitats 'per a petits i grans'. Pellicer ha animat a 'mantenir l'esperit solidari' de la ciutat amb aquesta iniciativa.

Una de les novetats d'aquest any, al costat de propostes ja consolidades com el torneig de pàdel solidari, que espera reunir 400 persones, és la cadena humana que impulsaran els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Joaquima Pla i Farreras. Alumnes i un dels professors, David Valdivia, han explicat que el projecte, que han tirat endavant entre les quatre línies del curs, vol unir el centre amb el Monestir. Valdivia ha assenyalat que, tot i ser una idea de l'escola, esperen que 's'hi sumi la gent del carrer'.

Una cursa d'orientació a la Floresta i una campanya dels comerciants del Centre Històric amb un taller de pintar arbres de Nadal, completen les propostes. L'escola Fusió també organtizarà una ballada de country a la plaça de l'U d'Octubre.

Presència santcugatenca al disc de la Marató
Una de les iniciatives més esperades de la Marató és el disc, que enguany compta amb artistes com Pablo Alborán, Manel Navarro, Aitana, Jorge Drexler i Manolo García. Entre tots, un santcugatenc, Álvaro Soler, que hi aporta 'Sempre brilla el sol'. El disc es pot adquirir a través d'Internet.



Activitats divendres 14
13:30h: Cadena humana dels alumnes del Joaquima Pla i Farreras.

Activitats dissabte 15
De 9:30h a 20:30h: Categories mixta i junior del torneig de pàdel solidari de l'Associació de Pàdel Solidari de Sant Cugat.

Activitats diumenge 16
De 9:30h a 20:30h: Categories masculina i femenina del torneig de pàdel solidari.
De 10:00h a 14:00h: Cursa d'orientació del Club Senglar Orientació.
D'11:00h a 13:00h: Ballada de country de l'escola Fusió.




Susanna Pellicer

Avui hi ha una representació de les coses que es faran a la ciutat amb gent jove, de mitjana edat, més gran. Faig una crida a que la gent col·labori i que no perdem la sensibilitat i la manera de fer solidària.

David Valdivia

No és només la gent del centre, sinó també la del carrer per aconseguir complir l'objectiu d'arribar fins el Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.