Mossos i Policia Local intensificaran la vigilància als eixos comercials per Nadal

L'operació Grèvol ha arrencat aquest dilluns


  • Comparteix:

El dispositiu especial de Nadal Grèvol s'ha activat aquest dilluns i s'allargarà fins al 7 de gener, en la cas de Policia Local, i fins al 16 de gener, per part de Mossos. Els dos cossos patrullaran conjuntament per zones comercials i d'altres punts de la ciutat. Paral·lelament, Policia Local posa en marxa l'operació Neula i Tió, que vetlla per la qualitat dels articles de Nadal i joguines, i l'operació Banús, dirigida a la vigilància de la venda ambulant sense permís.

La tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, ha demanat als veïns que, per aquestes dates, vagi en compte perquè és quan 'portem més diners' per a les compres de Nadal. L'operació Grèvol també inclou la seguretat dels comerciants amb una especial atenció a 'les hores de tancament', ha especificat Paraira.

Per la seva banda, el cap de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat, Manel Rodríguez, ha explicat que els lladres aprofiten els descuits dels compradors com quan s'entra a una botiga i es deixa la bossa per emprovar-se una peça de roba.

L'operatiu de la Policia Local s'allargarà fins al 7 de gener i la de Mossos fins al 16.




Cristina Paraira

Durant l'operació Grèvol es fa un esforç per tal de garantir la màxima seguretat per aquestes dates. El dispositiu es posa en marxa perquè tothom pugui passejar i fer les compres amb tranquil·litat i el màxim de garanties.

Manel Rodríguez

La bossa s'ha de dur tancada i davant nostre. Els mòbils també són atractius per als lladres. La majoria de robatoris es produeixen per descuits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.