Sant Cugat, aparador de les companyies de serveis 'compromeses i sostenibles'

La ciutat acull avui la primera Fira de Consum Compromès, amb una quinzena d'expositors


  • Comparteix:

Els responsables de la iniciativa / Foto: Cugat.cat

Els responsables de la iniciativa / Foto: Cugat.cat

Una quinzena d'empreses que promouen models econòmics alternatius i sostenibles, amb respecte per al medi ambient i que defensen la catalanitat s'exposaran aquest dijous a la ciutadania a Sant Cugat. Serà durant la primera Fira de Consum Compromès, que tindrà lloc al pav2 de deu del matí a vuit del vespre i que està impulsada per Òmnium Cultural, l'ANC, l'ADIC, la Xarxa d'Economia Social (XES) i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès.

La trobada està pensada perquè la ciutadania pugui conèixer de primera mà companyies de subministraments i serveis i també entitats bancàries que ofereixen models alternatius. Allà mateix, els assistents podran contractar aquests serveis, cosa per la qual l'organització recomana portar documentació com factures de llum, gas o telèfon, així com el DNI, per facilitar aquests tràmits en cas que es vulguin engegar.

La fira disposarà de servei d'acompanyament per als assistents perquè puguin adreçar-se sense complicacions a aquelles parades en les quals poden estar interessades. El president d'Òmnium, Lluís Bonet, ha destacat el caire 'honest' que ha de caracteritzar les companyies, les quals han d'oferir els seus productes, ha explicat, 'sense lletra petita'.

La fira oferirà també servei d'acollida per a infants i de cafeteria, hi haurà tallers amb materials reciclables i també xerrades, una d'elles sobre economia sostenible i moviment econòmic global a càrrec del president de la Universitat Internacional de la Pau, l'economista Arcadi Oliveres.


Lluís Bonet

A la fira s'hi han convidat empreses mitjanes, empreses de proximitat, solidàries. Són companyies que segueixen requisits de sostenibilitat i catalanitat, també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.