Un tren cada dos minuts i mig a Sant Cugat: objectiu de FGC per al 2020

L'augment de la demanda a les línies del Vallès motiven aquest propòsit


  • Comparteix:

FGC vol fer front a l'increment en la demanda / Foto: FGC

FGC vol fer front a l'increment en la demanda / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) té previst ampliar les freqüències de pas de trens a les línies S1 i S2, que van de Terrassa i Sabadell fins a Barcelona i que passen per Sant Cugat, de cara al 2020. Segons informa el diari 'Ara', l'objectiu és que de Sant Cugat hi surti un tren cada dos i minuts i mig cap a la capital catalana. A Terrassa i Sabadell, la freqüència haurà de ser d'un comboi cada cinc minuts.

Es tracta d'una mesura que es vol prendre perquè el perllongament de les línies S1 i S2 ha comportat un creixement en la demanda de vora un 65%. Un valor que es tradueix en més de tres milions de viatges més per any.

El president de FGC, Ricard Font, ha explicat a l''Ara' que 'el creixement s'ha vist superat per la demanda' i que quan s'ha detectat el problema s'ha engegat la compra per 109 milios d'euros de 15 trens que es posaran en marxa el 2020.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.