La Sant Silvestre afronta la seva darrera edició a Sant Cugat


  • Comparteix:

La 20a edició de la Sant Silvestre Sant Cugat, que es disputa el 31 de desembre, serà la darrera que s'organitza a Sant Cugat. Així ho ha confirmat el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el director de la cursa, Domingo López, a la presentació de la cursa que s'ha fet aquest dimecres a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Cugat. Domingo ha ressaltat que la marxa de la cursa de Sant Cugat respon a la seva 'inviabilitat econòmica'.

10 anys a Sant Cugat

La cursa compleix 10 anys a la nostra ciutat després que s'iniciés a Barcelona el 1999. En aquesta edició s'havia canviat el nom de la cursa, eliminant Barcelonesa i deixant únicament Sant Cugat per augmentar el vincle amb la ciutat.

Inviable econòmicament

La marxa de la cursa obeeix a criteris de sostenibilitat econòmica com ha indicat el director de la cursa, Domingo López. López ha dit que la baixada de participants dels darrers anys ha estat la causa principal. El director de la cursa ha afirmat que la Sant Silvestre no pot ser una ONG que els obligui a perdre diners.

Jaume Leiva, gran dominador

A la presentació ha assistit Jaume Leiva que és el vigent campió i que ha guanyat tres curses. Si Leiva guanyés aquesta edició es convertiria en el gran dominador de la Sant Silvestre. Els marroquins Khalid Ougzfi, Mohamed Azouz i Mounim el Jouck són els principals rivals de Leiva. En categoria femenina, Angelica Esparza i KLaura Vilchez són les principals favorites al triomf. La cursa té un recorregut de 10 quilòmetres. Les inscripcions s'han de formalitzar a Santsilvestre.com

Cursa Kids

La Cursa Kids és la gran novetat d'aquesta edició que servirà perquè els nens i nenes de fins a 16 anys puguin competir. El circuit serà a la Rambla del Celler i es disputarà entre les quatre i les cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.