Arrenca una nova edició del programa d'emprenedoria Explorer 'Joves amb idees'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la presantació de l'any anterior / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la presantació de l'any anterior / Foto: Localpres

Arrenca la segona edició del Programa Explorer 'Joves amb idees'. L'Ajuntament i el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) organitzen el programa que està impulsat pel Banc Santander. El Programa Explorer 'Joves amb idees' busca participants d'entre 18 i 31 anys. Els projectes seleccionats rebran una formació de cinc mesos. El projecte més ben valorat de l'Explorer Space Sant Cugat-PRUAB viatjarà a Silicon Valley i els tres millors projectes rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros.

El Programa Explorer 'Joves amb idees', l'antic Yuzz, és una iniciativa dirigida a potenciar el talent i la capacitat innovadora dels joves de l'Estat espanyol. Durant els cinc mesos de formació, els joves desenvoluparan les seves idees, tindran contacte amb altres emprenedors i rebran assessorament d'experts en diferents matèries.

Una vegada acabi la formació, el projecte més ben valorat tindrà l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley, considerat el bressol de l'emprenedoria a nivell mundial. Allà rebran classes magistrals en companyies tecnològiques, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. Els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros.

També es reconeixerà el millor projecte liderat per una dona amb el premi 'Woman Explorer Award', que ofereix 20.000 euros. I el premi d'innovació 'Disruptive Technology Explorer Award' amb 3.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.