La Plataforma per la Llengua brinda pel català a Sant Cugat

El nou Esclat de la Via Augusta acull la nova edició del Cava per la Llengua, elaborat per Sumarroca


  • Comparteix:

La Plataforma per la Llengua posarà en circulació 10.000 ampolles del seu nou Cava per la Llengua, produït per Sumarroca i distribuït per Bonpreu-Esclat. Part dels beneficis obtinguts per aquest cava, un brut reserva elaborat amb les varietats macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay, aniran a finançar projectes de promoció del català. Tot plegat, arrodonit per l'etiqueta, que reprodueix una obra que l'artista Perejaume va elaborara a benefici de l'entitat.

El Cava per la Llengua ja es pot trobar als establiments de Bonpreu-Esclat i de fet aquest dimecres ja hi ha hagut els primers compradors, que l'han pogut tastar i endur-se algunes ampolles per completar els àpats de Nadal. El preu de l'ampolla és de 7,95 euros, dels quals 1,39 es destinen a campanyes de la plataforma.

El president de Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, ha explicat que els donatius ajudaran a la feina de l'associació, destinada a que el català 'deixi de ser una anomalia en països democràtics' i que els seus parlants tinguin 'els mateixos drets'.

A més dels supermercats de Bonpreu-Esclat, el Cava per la Llengua també es podrà trobar a establiments de restauració.


Òscar Escuder

Aporta el seu gra de sorra a que algun dia el català deixi de ser una anomalia en països democràtics i que els seus parlants tinguem els mateixos drets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.