El complex esportiu de Mira-sol es començarà a construir a finals de 2019

L'espai incorporarà piscina, una sala de fitness, espais polivalents i una pista esportiva


Temes relacionats

L'alcaldessa emetrà un ban per regular l'ús davant la proliferació de patinets elèctrics (13/des/18)


  • Comparteix:

Mira-sol cada vegada està més a prop de disposar del seu complex esportiu, un espai reivindicat des de fa més d'una dècada. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha avançat al programa 'Línia directa' de Cugat.cat que les obres s'engegaran a finals de l'any vinent, una vegada s'hagi licitat l'obra. El nou equipament, pensat en un treball conjunt entre Ajuntament i veïnat, disposarà de piscina, sala de fitness, espais polivalents i una pista esportiva.



A la sessió d'aquest dijous del consell de barri de Mira-sol s'ha detallat que a partir de la setmana que ve es donaran a conèixer els detalls de la proposta del projecte guanyador, ja adjudicat però que encara no s'ha fet públic. El que sí s'ha avançat és que aquesta proposta destaca per 'la integració en l'espai on anirà l'edifici', 'l'aprofitament d'espais', 'l'eficiència energètica' i 'el confort dels usuaris'. El projecte ja redactat es presentarà en, com a màxim, quatre mesos.

Fortuny ha subratllat que l'equipament haurà de satisfer l''alta intensitat esportiva' de Sant Cugat, que es deixa veure sobretot en el gran nombre de practicants de futbol a la ciutat. El nou espai, que s'ubicarà a tocar de l'escola Catalunya, haurà d''oxigenar' aquesta demanda.

Es tracta d'un projecte llargament reivindicat, la data d'execució del qual s'ha endarrerit en diverses ocasions. Al darrer consell de barri del districte, al setembre, es va anunciar que les obres arrencarien a mitjans de l'any que ve. Ara la data s'ajorna fins a finals de 2019.

L'alcaldessa ha reconegut la lentitud de tot plegat, però ha subratllat que 'tots els passos administratius estan fetes'. 'L'administració pública té una llei de contractes que és transparent i rigorosa, però lenta', ha explicat, i ha fet una crida a millorar la normativa per tal d'agilitzar les gestions.

Encara no es coneix de quin pressupost es dotarà el projecte, però de moment l'Ajuntament ha fet una reserva d'un milió d'euros per cobrir les despeses.




Carmela Fortuny

Estem en fase de projecte i s'ha avançat molt en la definició. Les obres no podran començar fins a finals de 2019.

Carmela Fortuny

L'administració pública té una nova llei de contractes que és molt més transparent i rigorosa, però molt més lenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.