Un miler de persones formen la cadena humana solidària del Pla i Farreras per la Marató


  • Comparteix:

Els 700 alumnes del Pla i Farreras, professors i familiars s'han sumat aquest divendres a la cadena humana solidària que els estudiants de 3r d'ESO de l'institut han organitzat enguany en solidaritat amb la Marató de TV3. La cadena ha unit el centre, a l'avinguda de Ragull, amb el Monestir i també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, que s'ha sumat a la jornada solidària.

La idea ha sortit dels mateixos alumnes de 3r d'ESO, que s'han encarregat de tota la logística i han estat els responsables de col·locar els alumnes per trams. Un dels organitzadors, Bernat Pallàs, ha explicat que, a més de l'activitat solidària, aquest curs a l'institut han treballat al voltant del càncer.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, s'ha mostrat 'molt orgullosa' perquè el tret de sortida a les activitats de la Marató l'han fet 'els joves' i ha destacat que la iniciativa és 'una activitat de país'.

La cadena humana ha estat la culminació de les activitats solidàries que han preparat els alumnes de les quatre línies de l'institut. S'han recollit donacions en un compte corrent, que s'han sumat als diners aconseguit amb la venda de polseres i pastissos.







Bernat Pallàs

Cadena humana. Humà. Si al final tots som humans i estem junts per mostrar un sentiment d'unitat per fer suport a la causa.

Carmela Fortuny

És un moment de país. És La Marató de TV3. I ho han fet els més joves, centenars de joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.