Sant Cugat demostra el seu compromís amb La Marató de TV3

Entitats, associacions i veïns han muntat activitats per a col·laborar amb la iniciativa


  • Comparteix:

Els santcugatencs han demostrat un any més el seu compromís amb La Marató de TV3. Entitats, clubs i associacions de la ciutat han muntat propostes de tot tipus i per a tots els gustos però amb un nexe comú: recaptar fons per a la lluita contra el càncer. Les activitats han començat aquest divendres i s'han allargat fins diumenge, dia en què se celebra el programa de La Marató. Una cadena humana, un torneig de pàdel i una ballada de country han estat algunes de les propostes d'enguany.

Divendres els alumnes de 3r d'ESO del Pla i Farreras han organitzat una cadena humana que començava a l'institut i arribava fins el Monestir. Dissabte, l'Associació Pàdel Solidari de Sant Cugat va donar el tret de sortida a un torneig que s'ha allargat durant el cap de setmana.

Diumenge ha estat el dia on s'han concentrat més propostes. La plaça de l'U d'octubre ha acollit la ballada de country de l'escola Fusió, el Parc de la Pollancreda ha estat testimoni de la 12a edició de la Cursa d'orientació per a La Marató de TV3 i 29a Cursa Sant Cugat del Vallès, organitzada pel Club Senglar Orientació i botiguers i restauradors de la ciutat s'han unit per muntar el taller 'Els colors donen vida' de decoració d'arbres de Nadal. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha participat en algunes de les activitats.

La Marató de TV3 d'enguany dedica els fons a la investigació del càncer. És la tercera vegada que aquesta iniciativa dóna la recaptació a la lluita contra aquesta malaltia.


Carmela Fortuny

Avui i al llarg del cap de setmana han estat moltes les activitats que han recaptat diners per aquesta bona causa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.