Un jove de 19 anys, en estat greu per un nou accident de moto a Valldoreix


  • Comparteix:

Valldoreix ha estat aquest dijous l'ecenari d'un altre accident de trànsit. Un cotxe a topat amb una moto conduïda per un jove de 19 anys i veí de Valldoreix, que ha estat atès durant prop de 30 minuts pels serveis sanitaris al mateix lloc dels fets. El noi, que presentava un fort cop al cap, ha estat traslladat a l'Hospital General de Catalunya i el seu estat es greu.

Un jove de 19 anys veí de Valldoreix ha resultat ferit al topar la seva moto amb un cotxe. El noi, que ha estat atès pels serveis sanitaris al mateix lloc dels fets, ha estat traslladat al servei d'urgències de l'Hospital General de Catalunya amb un fort cop al cap i en estat greu. Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, el noi portava el casc en el moment de l'accident.

Jaume Tubau

EL noi s'ha donat un fort cop al cap però per sort portava el casc, de totes maneres el seu estat és greu.


Una de les hipòtesis inicials, segons Tubau, és que el cotxe no ha vist la moto al girar la cantonada de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer amb el carrer Sant Albert, perquè el jove no portava els llums de la moto encesos.

Aquest és el segon accident que es produeix aquesta setmana a la mateixa zona. Recordem que el passat dilluns es va produir un altre accident de moto, en el que un noi de 17 anys va perdre la vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.