Oberta la convocatòria del concurs de cartells del Dia Internacional de la Dona


  • Comparteix:

Paula Pérez va ser la guanyadora l'any passat / Foto: Cugat.cat

Paula Pérez va ser la guanyadora l'any passat / Foto: Cugat.cat

Els alumnes de cicles formatius de Grau Mitjà i Superior de les escoles d'Art i Disseny i de Batxillerat Artístic dels instituts del Vallès Occidental ja poden presentar les seves propostes de cartell per al Dia Internacional de la Dona de l'any que ve. Es tracta d'un certamen convocat per l'Ajuntament i l'Escola Municipal d'Art i Disseny que enguany insta els participants a 'visualitzar el desequilibri entre els usos del temps personal, social i familiar de dones i homes', fet pel qual la imatge de la campanya haurà de tenir relació amb el concepte de la 'corresponsabilitat'.

El millor cartell, que serà la imatge de la commemoració a Sant Cugat, s'endurà un premi en metàl·lic de 1.200 euros. El segon s'endurà 250 euros en material de belles arts cedit per la botiga Vicenç Piera Cugart. El tercer disposarà d'una beca per participar en un taller d'art al Centre d'Art Maristany o a la Casa Aymat. Tots ells s'enduran també un diploma acreditatiu.

El termini de presentació ha arrencat aquest dilluns i s'allargarà fins l'11 de gener. Els treballs s'han de lliurar a l'Escola d'Art i Disseny, al número 50 de l'avinguda de Gràcia.

Consulta aquí les bases del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.