El ple ratifica el cofinançament de La Mirada entre la Generalitat i l'Ajuntament

Rebuig municipal a la moció del PP perquè la Generalitat assumeixi el 100% del pressupost


  • Comparteix:

Una aula de l'escola / Foto: La Mirada

Una aula de l'escola / Foto: La Mirada

La construcció de l'edifici de l'escola La Mirada estarà finançada al 80% per la Generalitat (5,2 milions), mentre que el 20% restant anirà a càrrec de l'Ajuntament, tal com ja s'havia determinat. Un cofinançament que es mantindrà malgrat la moció del PP per instar el govern català a assumir tot l'import. El text només ha aconseguit el suport del PSC i del regidor no adscrit Dimitri Defranc. ICV-EUiA i Cs s'han abstingut; la resta de grups han votat en contra.

ESCOLTA-HO

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ

El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha expressat els seus dubtes sobre l'acord. 'La Generalitat demana no pagar el 20% i jo em pregunto per què', ha dit. Li ha respost la regidora d'Educació, Esther Salat, que ha subratllat la importància del cofinançament, ja que sense ell la situació del centre en mòduls s'allargaria indefinidament.

A finals del mes passat, la Generalitat va engegar les obres d'ampliació del pati de l'escola La Mirada. L'actuació és una demanda de les famílies arran de l'ampliació del centre amb més mòduls, fent que el pati quedés petit. Les obres, amb un cost de 23.000 euros, amplien el pati en més de 300 metres quadrats i dupliquen l'espai actual. La inauguració de l'espai està prevista per a aquest dimarts.







Álvaro Benejam

Per què la Generalitat demana no retornar el 20%?

Esther Salat

El cofinançament és l'única forma possible per avançar en una calendarització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.