Crida a la participació per a la campanya de Nadal 'Un nen, una joguina'


Temes relacionats

Cugat.cat se suma a la campanya 'Un nen, una joguina' (17/des/18)


  • Comparteix:

Cartell de la campanya / Foto: Parròquia de Sant Pere d'Octavià

Cartell de la campanya / Foto: Parròquia de Sant Pere d'Octavià

La campanya 'Un nen, una joguina', impulsada pel grup de joves de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, necessita col·laboració ciutadana. La iniciativa local recull joguines per Nadal per donar-les als gairebé 300 nens i nenes que viuen a la ciutat en situació de risc d'exclusió social. Aquells que vulguin, podran ajudar del 27 de desembre al 2 de gener (excepte el 31 a la tarda i tot l'1 de gener) portant joguines de deu a una del migdia i de cinc a vuit del vespre. Qui ho vulgui també pot inscriure's en aquest formulari per ajudar al col·lectiu a fer els lots per la campanya. Els punts de recollida seran la Casa Abacial i les botigues col·laboradores: Els Tres Reis, Eureka Kids, La Festa, El Celler de Llibres, Llibreria Alexandria, Llibreria Paideia, El Pati de Llibres, Papereria Planas, Papereria Arpali.

ESCOLTA-HO

La membre del grup de joves de la parròquia Clara Cardoner ha recalcat 'la il·lusió de poder participar en una cosa que dóna tanta alegria' a infants que 'es poden sentir desplaçats pels diners'.

Cugat.cat és, des d'aquest dilluns, el mitjà oficial de la campanya 'Un nen, una joguina'. A banda de la difusió d'activitats, el grup de comunicació participarà activament de la campanya amb el patrocini d'una bossa amb disseny de l'artista santcugatenc Adolf.

Més institucions se sumen a la solidaritat
La Caixa i la Policia Local també han participat en recollides de joguines per Nadal. 'L'Arbre dels Somnis', impulsat per l'entitat financera, ha recollit joguines per una vintena de nens, en una iniciativa que s'ha vist desbordada i que vol ampliar el nombre de beneficiaris l'any que ve, com ha explicat Sandra Méndez, directora d'oficina a Sant Cugat, al magazin 'Sant Cugat a fons'. La Policia Local, de la seva banda, s'ha sumat també a la recollida de joguines per a la campanya 'Un nen, una joguina' i han habilitat un punt d'entrega a la seu del cos.




Clara Cardoner

Jo crec que sempre fa il·lusió participar en una cosa tan gran i que dóna tanta alegria a nens que potser es poden sentir desplaçats pel tema dels diners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.