Una persona mor en un nou accident de moto, a l'avinguda Montserrat Roig de Mira-sol


  • Comparteix:

Una persona ha mort aquest divendres en un nou accident de moto a l'avinguda Montserrat Roig, a Mira-sol. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha explicat que, segons els testimonis, la moto, de gran cilindrada, circulava a gran velocitat i ha envaït el carril contrari, topant contra un cotxe. El conductor de la moto ha patit fractures, mentre que el seu acompanyant ha sortit projectat i ha topat contra un vehicle que circulava en sentit contrari, fet que li ha provocat la mort.

Els fets s'han produït aquest divendres a la tarda, a dos quarts de 5, a l'avinguda Montserrat Roig de Mira-sol. El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, explica la seqüència de l'accident.

Jaume Tubau

L'accident s'ha produït a l'avinguda Montserrat Roig de Mira-sol. Una moto ha perdut el control, se suposa que per excés de velocitat, i ha envaït el carril contrari, topant contra un cotxe.


El conductor de la moto ha estat ingressat a l'Hospital General de Catalunya, on es recupera de les fractures. En canvi, l'acompanyant ha resultat mort.

Recordem que aquest és el tercer accident greu de moto en el que portem de setmana. Dilluns passat, un jove de 17 anys va perdre de la vida en topar amb la seva motocicleta amb un element de senyalització, a Valldoreix. Dijous hi va haver un nou accident de moto, també a Valldoreix, en el qual un jove de 19 anys va patir un traumatisme cranio-encefàlic sever i continua, a hores d'ara, ingressat a l'UVI de l'Hospital General de Catalunya, amb pronòstic greu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.