Una vintena de dones corren a la nit a Sant Cugat per Laura Luelmo


  • Comparteix:

Les participants, amb Fortuny, a la plaça de la Vila / Foto: Localpres

Les participants, amb Fortuny, a la plaça de la Vila / Foto: Localpres

Córrer a la nit per demostrar que les dones tenen veu i que la violència de gènere és una xacra a combatre entre tots. Aquesta ha estat la proclama de la vintena de dones que aquest dijous a la nit han corregut pels carrers de la ciutat, en una iniciativa improvisada per la ciutadania en record de la professora assassinada, Laura Luelmo. Des del camí de Can Gatxet fins la plaça de Vila, les participants i alguns santcugatencs han protagonitzat una marxa que ha durat una hora i que ha finalitzat amb un minut de silenci.

En l'últim tram de la sortida s'ha sumat l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha emplaçat les participants a 'fer més gran' la proposta i a sumar esforços amb l'Ajuntament contra la violència masclista.

Ha pres bona nota Sílvia Salvo, impulsora de la sortida, que ha mostrat la seva indignació per la mort de Laura. Les assistents han portat dorsals amb el logo que la mateixa Luelmo va crear amb motiu del 8 de març.








Carmela Fortuny

Som 20 persones amb molta força. És el primer acte de 'sonororització' a la ciutat. Ens hem ajuntat per la Laura per cridar fort.

Silvia Salvo

Molt trista. L'únic que podem fer és manifestar-nos. Estem enfadats. És un pena tot el que passa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.