Arriba tard a la boda del seu fill per confondre Sant Cugat del Vallès amb Sant Cugat del Racó

Aquesta ha estat la Innocentada de Cugat.cat per al 2018


  • Comparteix:

Església de Sant Cugat del Racó / Foto: PMRMaeyaert

Església de Sant Cugat del Racó / Foto: PMRMaeyaert

'De vegades el GPS juga males passades'. Això és el que li va dir Marcel Bosch al seu fill quan va arribar una hora i mitja tard al casament del seu primogènit, el 15 de desembre passat, a l'església del Monestir. I és que l'home, natural de Gósol, va confondre Sant Cugat del Vallès amb Sant Cugat del Racó a l'hora d'apuntar l'adreça al GPS del seu vehicle.

El que ara pot resultar un fet còmic en un dia assenyalat, va provocar un important ensurt per als nuvis, amoïnats per l'absència del pare que, a més, era el padrí. 'Val que visqui en un poble aïllat i estigui una mica desconnectat', va dir el fill de Bosch, Alfons, 'però en cap moment se'm va passar pel cap que quan li parlava de Sant Cugat pensés en Sant Cugat del Racó'.

Sant Cugat del Racó no té un Reial Monestir, però sí una església del segle X en un nucli que pertany al municipi de Navàs. Els dos 'Sant Cugats', però, sí tenen un nexe comú: els indrets agafen el nom del màrtir Cugat, mort el 304 a l'actual Monestir ('Castrum Octavianum').

Aquesta era una mica la referència que Bosch tenia al cap quan el seu fill, que viu a Coll Favà des de fa dos anys, li parlava de Sant Cugat. 'Com a mínim no vaig arribar molt tard perquè els dos llocs estan connectats amb la C-16', va comentar el pare als convidats, segons han explicat alguns d'ells a Cugat.cat.

Un equívoc que va portar els nuvis a esperar hora i mitja l'inici de la cerimònia. Un retard però que va ser més dur per als convidats, donat que ja portaven mitja hora d'espera per a l'arribada de la núvia. La boda va oficiar-se finalment, amb l'anècdota de Sant Cugat del Racó com a protagonista inesperat.

L'àmbit català i occità té un total de 37 capelles i parròquies amb el nom de Sant Cugat.

Innocents!
Aquesta ha estat la notícia de broma de Cugat.cat amb motiu del Dia dels Sants Innocents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.