Les obres per a l'enllaç de l'A-2 i l'AP-7 a Castellbisbal, més a prop


  • Comparteix:

L'AP-7, a l'alçada de Mira-sol / Foto: Localpres

L'AP-7, a l'alçada de Mira-sol / Foto: Localpres

El consell de ministres del govern espanyol, celebrat aquest divendres a Barcelona, ha autoritzat el tràmit 'que permetrà que les obres d'enllaç de l'A-2 i l'AP-7 a Castellbisbal agafin el ritme d'execució adequat' en els propers mesos. Es tracta d'una modificació en el contracte de les obres que possibilitaran moviments de l'A-2 (des de Lleida) cap a l'AP-7/B-30 (sentit Girona), així com en sentit contrari, segons un comunicat del govern espanyol.

L'actuació suposarà un estalvi de més de 12 quilòmetres de recorregut per l'eix viari del Baix Llobregat per a vehicles que vinguin o vulguin accedir a l'A-2 sentit Lleida i necessitin fer la circumvalació de Barcelona per l'A-2.

El desbloqueig de les obres, que no tenen data d'inici encara, arriba més de 10 anys després de l'inici dels treballs. La decisió suposa que l'actuació es pugui iniciar de forma imminent les obres en un tram de 2,4 quilòmetres, dels que 850 metres corresponen al viaducte, per unir les dues vies i evitar que uns 40.000 vehicles diaris hagin de fer una volta de 12 quilòmetres. Una vegada es reiniciïn, els treballs tindran una durada d'uns 18 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.