Música i solidaritat s'uneixen aquest dissabte al Monestir

L'Església del Monestir acull el concert benèfic de la campanya 'Un nen, una joguina'


Temes relacionats

La campanya 'Un nen, una joguina' comença la recollida (26/des/18)

Cugat.cat se suma a la campanya 'Un nen, una joguina' (17/des/18)


  • Comparteix:

Detall del cartell / Foto: Parròquia de Sant Pere d'Octavià

Detall del cartell / Foto: Parròquia de Sant Pere d'Octavià

El Cor de Pueri Cantores de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià ofereix aquest dissabte a les sis de la tarda el concert benèfic de la campanya 'Un nen, una joguina'. El preu de l'entrada és una joguina nova o un donatiu que anirà destinat a aquesta iniciativa, que recull joguines per a infants fins al 2 de gener (excepte el 31 de desembre a la tarda i tot l'1 de gener). Per al concert, que tindrà lloc a l'Església del Monestir, no hi ha limitació d'aforament.

Cugat.cat és el mitjà oficial de la campanya, impulsada pel grup de joves de la parròquia de Sant Pere d'Octavià. A banda de la difusió d'activitats, el grup de comunicació participa activament de la campanya amb el patrocini d'una bossa amb disseny de l'artista santcugatenc Adolf.

La iniciativa fa més de 25 anys que vetlla pel benestar de gairebé 300 nens i nenes que viuen a la ciutat en situació de risc d'exclusió social, amb una recollida de joguines per Nadal. Els qui vulguin sumar-se a la iniciativa podran fer-ho entregant les joguines a la Casa Abacial o a algun dels establiments col·laboradors de deu a una del migdia i de cinc a vuit del vespre.

El Grup de Joves de la Parròquia fa una crida també perquè la gent s'animi a donar un cop de mà en l'elaboració dels lots.

Punts de recollida de joguines
Les joguines es poden portar a la Casa Abacial i les botigues col·laboradores: Els Tres Reis, Eureka Kids, La Festa, El Celler de Llibres, Llibreria Alexandria, Llibreria Paideia, El Pati de Llibres, Papereria Planas, Papereria Arpali, a més de la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.