Activitats d'aventura i tallers familiars, plats forts de l'Envelat


  • Comparteix:

Les activitats d'aventura com un rocòdrom, una tirolina i un circuit de 'segways' protagonitzen l'Envelat d'enguany al Parc de Ramon Barnils. L'espai, que ha obert portes aquest dijous, també ofereix tallers familiars i jocs de fusta. També té inflables, propostes teatrals per a tots els públics i un espai de joc per als més menuts. L'Envelat estarà obert fins al 4 de gener.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha visitat l'Envelat, ha destacat que hi hagi propostes per a tots els públics, especialment una zona destinada a infants més grans. 'Hem volgut que els joves que quedàven una mica orfes d'activitats, també tinguin un espai d'aventura', ha subratllat. També ha destacat que s'hagi mantingut la programació infantil habitual dels anys anteriors.

Per als infants que visiten l'espai es tracta d'un lloc de diversió i joc. 'No ens avorrim gens aquí perquè és molt divertit', destaquen. Una opinió que també comparteixen els familiars que els acompanyen: 'Són jocs molt estimulants'.

A banda d'aquestes activitats, l'espai també acull com cada any propostes com el Quinto, la festa Fluor, la festa de Cap d'Any i la recollida de les cartes als Reis Mags d'Orient.

L'envelat es tracta d'un dels plats forts dela programació de Nadal a la ciutat. Aquí pots descobrir totes les activitats de l'Envelat d'enguany.






Carmela Fortuny

També hem volgut que els joves que quedàven una mica orfes d'activitats, també tinguin un espai d'aventura.

Infants

M'agradar ser aquí perquè no m'avorreixo i hi ha molts jocs. / Hi ha jocs molt 'xulos' i et pots divertir molt.

Famílies

Els infants vénen aquí, s'ho passen bé i els jocs són molt didàctics. / Aquí els jocs són diferents respecte dels que estan acostumats. Aquí són més estimulants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.