Pere Pahisa, primer Gall d'honor de Pedra i Sang

Els Amics de Pedra i Sang han creat un guardó per distingir persones del muntatge


  • Comparteix:

L'actor Pere Pahisa ha estat distingit aquest dijous amb el primer Gall d'honor de Pedra i Sang. Es tracta d'un guardó que els Amics de Pedra i Sang han creat per reconèixer persones que tinguin relació amb el muntatge. El col·lectiu ha distingit Pahisa per la seva 'estreta relació' amb la peça teatral i per ser 'una persona destacada en el món teatral santcugatenc'.

Així l'ha definit la directora del muntatge, Dolors Vilsarasau, que li ha entregat el premi després d'una de les representacions de la peça aquest dijous al Claustre del Monestir. Vilarsau ha destacat la implicació i dedicació de Pahisa i també la seva vinculació amb Cugat.cat, on hi fa el programa 'Roda d'Amics', els diumenges, sobre sardanes i sarsueles.

Pahisa ha agraït el guardó, però sobretot ha destacat que 'el principal premi rebut és l'escalf del públic', especialment durant els set anys que ha estat representant Pedra i Sang. 'Aquest any no he pogut fer funció, però espero que la Dolors em deixi representar l'obra en un altre moment', ha dit somrient.

Pahisa també ha estat una persona involucrada en el teixit associatiu de Sant Cugat. Sobretot encarnant la figura d'en Medir, acompanyat de Joan Fàbregas -en el paper de Cugat-, a les cavalcades de Reis i immortalitzats a les vinyetes del 'Tot Sant Cugat'.








Dolors Vilarsau

És un element fundacional del teatre de la ciutat, des dels temps de l'Agrupació Maragall.

Pere Pahisa

El premi per a mi és que em deixin participar a l'obra. He estat molt feliç representant aquest paper. Per a mi això ha estat el premi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.