L'Esbart i l'EMTSC omplen de llufes, música i dansa les places i carrers

Un centenar d'infants de l'Esbart han fet un recorregut pel centre amb la música en directe de l'EMTSC


  • Comparteix:

Un centenar de nens i nenes de P5, primer i segon de primària de l'Esbart han recorregut places del centre de la ciutat per mostrar davant de familiars la seva dansa. Una ballada que ha comptat un any més amb la col·laboració i la música en directe de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC).

Un fet que ha destacat el membre de la junta de l'Esbart Arnau Marimon que ha assegurat que aquesta unió entre entitats fa 'poble'. Es tracta d'un esdeveniment tradicional del Nadal a la ciutat, en què nens i nenes ballen a peu de carrer per diverses places. Els més petits han explicat amb entusiasme al micròfon de Cugat.cat el que els agrada aquest tipus de ballades que poden compartir amb la família. A més, també s'ho han passat d'allò més bé, asseguren, enganxant llufes que havien dibuixat i retallat prèviament al públic assistent.

El recorregut ha començat a la Casa de Cultura i ha acabat a la plaça de Magí Bartralot, després de passar per la plaça de l'Om i la plaça d'Octavià. Una manera diferent i familiar de celebrar el dia dels Sant Innocents.




Arnau Marimon

La música de la ballada, enlloc de ser enllaunada la fem amb l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i d'aquesta manera ajuntem les dues entitats i fem poble.

Participants

M'agrada molt anar per les places i que em vegi gent. /Em sento bé i la música és el que m'agrada més. /Al final ens ho sabem de memòria. /Alguna vegada ens equivoquem però ens ho sabem perquè practiquem molt. /Abans de la ballada dibuixem unes llufes, ho retallem i quan acabem el ball les podem enganxar a la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.