Sant Cugat acomiada l'any amb les campanades d'Octavià


  • Comparteix:

El Monestir serà el convidat de luxe de les campanades a la plaça d'Octavià / Foto: Localpres

El Monestir serà el convidat de luxe de les campanades a la plaça d'Octavià / Foto: Localpres

Sant Cugat dirà adéu al 2018 amb campanades a la plaça d'Octavià. L'Ajuntament fa una crida als santcugatencs a venir amb el seu raïm, a partir de les onze, per gaudir fins dos quarts d'una de la nit, per celebrar plegats les campanades de Cap d'Any davant el Monestir. Hi haurà animació per a la vetllada. Cugat.cat emetrà en 'streaming' la vetllada a partir de dos quarts de dotze de la nit.

'Prefereixo no fer grans coses i retornar a les tradicions de tota la vida', va expressar l'alcaldessa, Carmela Fortuny, quan presentava les activitats de Nadal d'enguany. Una activitat, 'que fa poble', i que esdevé una de les novetats més destacades de les propostes nadalenques que s'allargaran fins al 5 de gener.

Canvis enguany que passen per la desaparició de la pista de gel -a la ciutat des de 2014- i la instal·lació d'un carrusel amb cavallets de fusta, carrosses i gronxadors davant l'ajuntament.


Carmela Fortuny

Són novetats que sorgeixen de les peticions dels veïns i veïnes. La gent ens demanava poder menjar el raïm a la plaça Octavià, doncs farem les campanades davant del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.