El Quinto de Nadal, en xifres: 12.500 persones i 16.400 euros en premis


Temes relacionats

Cal Temerari reivindica la cultura popular amb el Quinto de Nadal (29/des/18)


  • Comparteix:

El Quinto ha omplert durant cinc dies la carpa de l'Envelat / Foto: Cugat.cat

El Quinto ha omplert durant cinc dies la carpa de l'Envelat / Foto: Cugat.cat

Més de 12.500 persones han passat pel Quinto de Nadal de 2018, organitzat un any més per Cal Temerari, on s'han repartit 16.400 euros en premis i 150 regals. Segons ha registrat l'entitat, la carpa de l'Envelat -on han tingut lloc les cinc sessions programades de Quinto- ha assolit el límit d'aforament tots els dies.

A diferència d'anys anteriors, la comptabilització de públic s'ha fet exacte, per això des de l'entitat xifren l'assistència en 12.668 persones. El premi més alt ha arribat als 1.111 euros que, segons el membre de l'organització Julià Mestieri, és el més elevat que s'ha donat en totes les edicions. Enguany, 180 voluntaris i voluntàries han fet possible el Quinto en què s'han jugat 35.000 cartrons i on han cantat 20 lloros i cotorres diferents.

A més, enguany s'ha celebrat la segona edició del Quinto Familiar, pensat per a infants d'entre sis i 12 anys, en el qual han participat prop de mil persones i han cantat 14 pardals i orenetes. Mestieri assegura que ha estat 'un èxit', una 'activitat molt participada amb gent de diverses entitats de la ciutat que han ajudat a organitzar-lo', i a les quals ha agraït la col·laboració.

Cal Temerari també s'ha ocupat enguany d'organitzar la Festa de Cap d'Any a l'Envelat. Una iniciativa que encaren 'amb moltes ganes' i amb 'il·lusió d'haver pogut programar una aposta cultural forta amb grups locals'.






Julià Mestieri

El Quinto ha anat molt bé, ha sigut un èxit. S'ha omplert tots els dies, hi ha hagut gent que s'ha hagut d'esperar fora per poder entrar. Ha sigut una activitat molt participada amb gent de diverses entitats de la ciutat que han ajudat a organitzar-lo i els estem molt agraïts.

Julià Mestieri

La festa de Cap d'Any l'encarem amb moltes ganes, ens fa molta il·lusió haver pogut programar una aposta cultural forta amb grups locals. S'han venut bastantes entrades anticipades però encara en queden, així que animar els santcugatencs i santcugatenques que vinguin a dos quarts d'una a taquilla a comprar la seva entrada i a passar una meravellosa entrada al 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.