Un guàrdia civil fora de servei deté tres persones per atracar una dona de 91 anys

Els fets van passat el dijous de la setmana passada a la nit al carrer de Borrell


  • Comparteix:

Els fets han passat al carrer de Borrell / Foto: Google Maps

Els fets han passat al carrer de Borrell / Foto: Google Maps

Un agent de la Guàrdia Civil fora de servei va detenir dijous passat tres homes que havien atracat una anciana de 91 anys a Sant Cugat. Els fets van passar al voltant de les nou del vespre, quan l’agent era al carrer de Borrell i va sentir una persona que demanava ajuda perquè una dona gran estava estesa a terra amb una ferida al cap mentre tres homes fugien amb una bossa de mà.

Després de demanar suport al servei d’emergències, l’agent va sortir corrents rere els fugitius, enxampant-ne un. Poc després, quan el guàrdia civil marxava a buscar el seu cotxe, va localitzar els altres dos lladres i els va detenir.

Els tres arrestats van quedar en mans dels Mossos d’Esquadra, que han assumit la investigació dels fets. Els detinguts són tres homes de 39, 20 i 19 anys acusats d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els dos primers son veïns de Rubí i el tercer no té domicili conegut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.