Les biblioteques arrenquen el 2019 amb un ventall d'activitats per a totes les edats


  • Comparteix:

Biblioteca Central Gabriel Ferrater / Foto: Cugat.cat

Biblioteca Central Gabriel Ferrater / Foto: Cugat.cat

Les biblioteques del municipi no perden pistonada i ja obren aquest dijous la seva agenda d'activitats per al 2019. Un espectacle per a adults, a la Gabriel Ferrater, i una 'Hora del conte especial Nadal' a Volpelleres són les propostes per aquest 3 de gener per donar el tret de sortida a les activitats del gener.

Per aquest dijous...
Una edició nadalenca és l'ham de l'Hora del conte' que arriba a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori. Les aventures d''El Patufet', a càrrec del Centre de Titelles de Lleida, és la proposta oferta, amb places limitades. Cal recollir el tiquet dues hores abans de la sessió, que comença a les sis de la tarda.

L'altre iniciativa de la jornada de dijous serà un espectacle per adults. '8 contes de Nadal de Pere Calders' cobraran vida amb la veu de l'actriu Lluïsa Mayol i el músic Marc Egea. La cita, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Els interessats han d'acudir a les vuit del vespre.

Per al que resta de festes...
Aquest divendres, hi haurà una nova entrega de l'Espai Nadó a la Miquel Batllori, a dos quarts de dotze del matí; i a la Marta Pessarrodona, les versions nadalenques de l'Hora del Conte arribaran a les sis de la tarda, amb el Centre de titelles de Lleida. I dissabte, última oportunitat per veure la mostra 'Pompeu Fabra: Una llengua completa' a la Gabriel Ferrater.

I durant el gener...
Hores del conte, sessions sobre tecnologies de la informació i comunicació (TIC), tallers infantils i BiblioJocs de Taula (a partir del 18 de gener, els divendres). Tampoc no faltaran les mostres 'Llegir el volum: apropa't al món de l'escultura' i 'Metamorfosi objectual: exemples de poesia visual', les dues a partir del 14 de gener a la Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.