Els Reis d'Orient arriben a Sant Cugat amb una cavalcada inspirada en el desert

Ses Majestats faran el recorregut tradicional acompanyats dels seus patges i les carrosses de les entitats


Temes relacionats

Melcior, Gaspar i Baltasar estrenen recorregut a Valldoreix ( 3/gen/19)

Els Reis es multiplicaran a Mira-sol, la Floresta i les Planes ( 3/gen/19)


  • Comparteix:

Els Reis tornaran a recórrer el centre / Foto: Localpres

Els Reis tornaran a recórrer el centre / Foto: Localpres

Sant Cugat es prepara per rebre els Reis d'Orient aquest dissabte a la cavalcada del centre, que enguany s'inspira en el desert. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran, com és tradicional, en helicòpter al parc de l'Arborètum a les cinc de la tarda i recorreran el centre de la ciutat per acabar a la plaça de Barcelona, on els rebrà l'alcaldessa i recolliran les cartes d'última hora. Abans, a dos quarts de set de la tarda, s'hauran aturat a fer l'adoració del nen Jesús a la plaça d'Octavià.

Les carrosses dels Reis, que van estrenar l'any passat, aniran acompanyades com és habitual de les de les entitats. El tema d'enguany per a la decoració és el desert en un concurs que l'any passat es va endur Pim Pam Pum. En aquesta edició hi participaran 11 carrosses, que acompanyaran les de ses majestats.

El recorregut serà el mateix que l'any passat i durant la cavalcada es repartiran tres tones de caramels. El president de l'entitat organitzadora de la cavalcada, els Amics i Veterans de la Regalèssia, Joan Gómez, ha explicat que els preparatius per acollir els Reis d'Orient van com una seda. 'Estem ultimant els darrers preparatius. Els Reis sempre se senten molt còmodes a la ciutat', ha explicat.

Coneix el recorregut



Parc de l’Arborètum, avinguda del Pla del Vinyet, avinguda de Gràcia, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santiago Rusiñol, plaça d’Octavià, plaça de l'Om, plaça d'Octavià, carrer de la Plana de l'Hospital, carrer de l'Abat Armengol, Camí Vell de Sant Cugat, passeig de Francesc Macià, carrer de la Creu, avinguda de Cerdanyola, avinguda de Torreblanca, Rambla del Celler, carrer de Francesc Moragas, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.


Joan Gómez

Estem intentant coordinar i lligar tots els aspectes de la cavalcada per fer que l'estada dels Reis a la ciutat sigui d'allò més agradable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.