La Fira de Reis omple la Rambla del Celler amb productes artesans


  • Comparteix:

Una àmplia varietat de productes artesans omplen la Fira de Reis de la Rambla del Celler des d'aquest dimarts fins dissabte. Una proposta on, aquells que s'apropin al centre de Sant Cugat, podran trobar gran quantitat d'idees per regalar en aquestes dates, com cosmètics naturals, joies i bijuteria. Els paradistes, alguns que s'estrenen per primera vegada i d'altres ja veterans en aquesta fira, presenten les seves creacions al públic en una paradeta personalitzada i tots ells encaren les vendes amb optimisme.

Mercè Portas, de la paradeta Lavanda, ha assegurat a Cugat.cat que 'té bones expectatives' pel que fa a les vendes en aquesta 'última' fira que fan per festes nadalenques. Xavi González, paradista de Sotabosc, ha explicat que és el primer any que s'instal·len a la fira de Sant Cugat i assegura que l'estada 'té molt bona pinta'. Ha afegit que pot facilitar les vendes el fet que la Rambla del Celler sigui ampla i això 'pot fer que tingui més afluència de gent'.

La santcugatenca i antiga paradista de la Fira de Reis Maria Àngels Vilches ha valorat la proposta tot i que considera que 's'ha de potenciar més i valorar la feina que hi ha darrere' d'aquests productes artesans.

La fira estarà oberta fins el dissabte, dia de la cavalcada, de deu del matí a nou de la nit.




Portas, González i Vilches

La veritat que tinc bones expectatives. Hem tingut un bon Nadal, les fires que hem fet han sortit prou bé i aquesta és l'última que fem. / És el primer any, té molt bona pinta i esperem que vagi bé. / La meva valoració de la Fira de Reis és molt bona, a mi m'agrada molt. S'ha de potenciar més i valorar el que hi ha darrere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.