Centenars d'infants fan arribar les seves cartes als Ambaixadors Reials

Societat

Publicat el 4/gen/19 per Roger Cuartielles

Centenars d'infants han entregat aquest divendres les seves cartes als Ambaixadors Reials, que han visitat l'Envelat del parc de Ramon Barnils hores abans que Ses Majestats facin parada a la ciutat. A dos quarts de cinc de la tarda, els ambaixadors han arribat a l'Envelat acompanyats d'alguns dels seus ajudants. Entre els que els esperaven, cares d'expectació i nervis per entregar les últimes missives. Els desitjos, diversos. Ordinadors portàtils, pissarres magnètics, nines i videojocs.

Un cop davant dels missatgers dels Reis d'Orient, els infants es mostraven esperançats de veure complir els desitjos escrits. 'Ens hem portat molt bé', els deien. Els Ambaixadors Reials, convençuts també que els infants de la ciutat s'han portat prou bé perquè Ses Majestats els portin tot el que han demanat. 'Estem segurs que seràn generosos', afirmaven.

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran aquest dissabte a les cinc de la tarda a Sant Cugat i també a tots els seus districtes.




DECLARACIONS

Infants

Un ordinador portàtil, una pissarra magnètica. / Un estoig, un mallot per patinatge. / Una nancy màgica. / Poques coses perquè el Pare Noel ja s'ha portat molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ambaixadors Reials

Els infants s'han portat molt bé i estem convençuts que rebran molts regals. / Que els infants siguin molt feliços i obedients, i que sàpiguen que Sant Cugat és una ciutat acollidora.

Your browser doesn’t support HTML5 audio