Els Reis d'Orient reparteixen màgia i il·lusió pels carrers de Sant Cugat


Temes relacionats

Els millors moments de la cavalcada dels Reis d'Orient a Sant Cugat ( 5/gen/19)

La cavalcada dels Reis Mags de Valldoreix reparteix més de mitja tona de caramels ( 5/gen/19)

Els Reis Mags fan acte de presència i reparteixen caramels entre els més menuts dels districtes ( 5/gen/19)


  • Comparteix:

Els santcugatencs han donat la benvinguda als Reis d'Orient que han arribat, com ja és tradició, en helicòpter. Una multitud de famílies els esperaven al parc de l'Arborètum on l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha fet entrega de les claus màgiques que han de permetre a Ses Majestats entrar a les llars de la ciutat. Melcior, Gaspar i Baltasar han saludat als infants i els han recollit les cartes que portaven. Això sí, han demanat als menuts que marxin a 'dormir d'hora' i que deixessin beguda i aliment pels camells.



Creu Roja s'ha endut el primer premi del concurs de carrosses mentre que Pim Pam Pum, han pujat al podi amb un segon lloc. El Club de Golf Sant Cugat, el Bastoners i el Club Tennis Natació Sant Cugat (CTNSC) han obtingut la tercera, quarta i cinquena posició, respectivament. Enguany han participat 11 carrosses, quatre menys que l'any anterior. El tema era 'el desert'.

La primera parada de Ses Majestats ha estat a les portes del Monestir on han adorat el Nen Jesús. Sobre les seves carrosses-camell, estrenades l'any passat, els Reis d'Orient han repartit prop de tres tones de caramels. L'alcaldessa ha agraït la tasca de l'organització i s'ha congratulat que aquesta hagi transcorregut sense incidents. Els Amics i Veterans de la Regalèssia són els encarregats del muntatge de la desfilada. 'A partir de demà ja estem pensant en la cavalcada de l'any que ve', ha explicat a Cugat.cat el president de l'entitat, Joan Gómez.

La cavalcada ha posat punt final a la plaça de Barcelona on els més menuts han tingut l'oportunitat d'entregar cartes d'última hora als Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.