L'Ajuntament demana a la Generalitat la segona residència pública per a la gent gran


  • Comparteix:

L'alcalde afirma que la residència del carrer Santa Rosa ja no pot absorbir la demanda futura

L'alcalde afirma que la residència del carrer Santa Rosa ja no pot absorbir la demanda futura

L'Ajuntament de Sant Cugat i la Generalitat han iniciat les converses per estudiar la possibilitat de fer una segona residència pública per a gent gran al municipi. Tot i això, la consellera de Benestar i Família, Anna Simó, ha explicat que, abans de prendre una decisió, cal acabar la planificació territorial per conèixer on hi ha les principals necessitats.

Coincidint amb una visita de la consellera de Benestar i Família, l'alcalde, Lluís Recoder, ha reiterat la preocupació per la manca de places de residència pública per a la gent gran.

Segons l'alcalde, la residència del carrer Santa Rosa ja no pot assumir la demanda futura i tot i que el consistori obliga a les residències privades a destinar un percentatge de places al sector públic, és necessari disposar ja d'una segona residència pública. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Ens procupa la qüestió de la residència de la tercera edat ja que l'actual no cobreix ja la demanda futura. Ens aniria bé començar a parlar d'una segona residència pública.


La consellera ha assegurat que ja hi ha hagut converses en aquest sentit però que abans de prendre cap decisió cal completar la planificació territorial per saber quines són les principals necessitats i on és prioritari invertir els diners públics. Escoltem Anna Simó.

Anna Simó

Estem tancant la planificació territorial que ens ha de permetre dir si calen o no més places a càrrec dels pressupostos públics.


De moment, l'Ajuntament ha inclòs aquest projecte al Pla Estratègic d'Actuació Municipal per al 2005-2007 amb l'objectiu de fer la reserva de sòl necessària perquè, un cop el govern català aposti per fer aquest equipament, ja hi hagi el terreny per tirar-ho endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.