Èxit de participació de la campanya 'Un nen, una joguina'

S'han recollit gairebé un miler de joguines per a 230 infants


  • Comparteix:

La Casa Abacial ha estat un dels punts de recollida / Foto: Grup de Joves de la Parròquia

La Casa Abacial ha estat un dels punts de recollida / Foto: Grup de Joves de la Parròquia

Èxit de participació de la campanya 'Un nen, una joguina': enguany s'han recollit prop d'un miler de joguines. Més de 150 santcugatencs han aportat el seu gra de sorra i 230 infants s'han beneficiat de la campanya 'Una molt bona notícia', ha explicat el Grup de Joves de la Parròquia (GJP) a Cugat.cat. Policia Local, l'European International School i l'institut Pla i Farreras han participat de la campanya així com els 11 establiments que eren punt de recollida.

Pilotes, nines, jocs de taula, construccions i llibres s'han repartit en lots que incloïen tres joguines i un llibre. 'Com que enguany hem ajudat menys famílies hem pogut donar més joguines a cada nen' ha afirmat la membre del GJP Sònia Garrido. De les 300 famílies que ajuda Càritas Sant Cugat aquest Nadal s'han repartit prop d'un miler de joguines entre 230 nens.

El nombre de voluntaris per fer els lots ha crescut així com el de santcugatencs que han portat una joguina, més de 150. Policia Local, l'escola Europa, el Club de Volei Sant Cugat i l'institut Joaquima Pla i Farreras han participat a la campanya així com els Tres Reis, Eureka Kids, La Festa, El Celler de Llibres, Llibreria Alexandria, Llibreria Paideia, El Pati de Llibres, Papereria Planas, Papereria Arpali que eren punts de recollida, a més de la Casa Abacial.

Des d'aquest any, Cugat.cat és el mitjà oficial de la campanya. A banda de la difusió d'activitats, el grup de comunicació ha participat activament de la campanya amb el patrocini d'una bossa amb disseny de l'artista santcugatenc Adolf que 'es van exhaurir', ha dit la membre del GJP.


Sònia Garrido

Estem molt contents, la veritat. Ha augmentat la participació i ha anat tot molt rodat. Només podem donar les gràcies a les persones que ens han portat joguines, a les botigues que han col·laborat, als voluntaris i a Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.