Els gimnasos de Sant Cugat registren un increment de nous usuaris amb el nou any

En alguns casos, l'augment s'enfila fins al 40% respecte a un mes normal


  • Comparteix:

Cuidar-se, un dels propòsits dels santcugatencs pel nou any / Foto: Localfitness

Cuidar-se, un dels propòsits dels santcugatencs pel nou any / Foto: Localfitness

Els gimnasos de Sant Cugat noten un increment de nous usuaris que s'apunten després de les festes de Nadal. Els centres consultats per Cugat.cat confirmen que aquesta xifra s'enfila fins al 40% més d'altes respecte un altre mes. L'arribada del nou any és per a molts l'inici de nous reptes entre els quals hi ha un dels més escoltats: apuntar-se al gimnàs.

Cuidar-se, en general, és un dels propòsits que més es fa la gent quan comença l'any. En aquesta equació no només hi ha l'exercici físic, per a què el resultat sigui òptim hi ha qui també es proposa menjar més sa i deixar de fumar. La directora del club DiR Sant Cugat, Olga Batlle, explica que la gent es preocupa pel 'benestar del cos i la ment' un fet que es tradueix en una pujada d'entre el 15 i 20% de noves altes. La responsable del centre de la carretera de Rubí afirma que els usuaris busquen 'guanyar qualitat de vida'.

Qui també ha pogut donar detall de l'increment de l'afluència de nous clients és el responsable del centre Anytime Fitness Sant Cugat, Daniel Osés. 'Fem entre un 30 i un 40% més d'inscripcions', ha afirmat. Osés subratlla que també reben un 20% més de demandes d'altres serveis com el d'entrenador personal.

Hi ha gimnasos que fins i tot dupliquen el número d'altes. 'Si en un mes normal no arribem a la desena, ara al gener en podem fer fins a 20 persones', han remarcat des de Meet Gym. Aquests i la resta de centres preguntats han confirmat que els millors mesos per a un gimnàs són gener i setembre, moment per posar en pràctica la dita 'any nou, vida nova'.




Dani Osés

El gener és un mes de moltes altes. Notem un gran volum de feina. Fem entre un 30 i un 40% més d'altes respecte un altre mes.

Olga Batlle

El gener és un mes on veiem més nous usuaris, prop d'un 15% més respecte altres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.