La reforma del Bosc de Volpelleres, més a prop

Les obres per adaptar la zona en un nou espai esportiu i lúdic, a càrrec de l'AMB, ja estan adjudicades


  • Comparteix:

Les obres de millora del bosc de Volpelleres, que serviran per transformar la zona verda en un parc esportiu i lúdic que connectarà els barris de Volpelleres i Coll Favà, ja estan adjudicades. El projecte de reforma, que és a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), és una demanda històrica de l'Associació de Veïns de Volpelleres per integrar el bosc, que 's'havia anat deteriorant amb el pas del temps', a la vida de barri.

En concret, la millora consisteix en refer i arranjar el circuit de cros amb la incorporació d'elements per a la pràctica esportiva. A més, la majoria del recorregut estarà habilitada per a persones amb mobilitat reduïda i podran tenir-hi accés camions de bombers, en cas d'incendi. Al mateix bosc, també hi haurà una caseta pel manteniment, del qual se'n farà càrrec l'AMB.

A més, també es farà la connexió amb una passarel·la a través del bosc i per sobre de la riera fins a l'escola Pins del Vallès i la comissaria dels Mossos d'Esquadra, unint els barris de Volpelleres i Coll Favà.

El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha celebrat que el projecte de millora avanci, ja que es tracta 'la integració del bosc a la vida de barri' és una demanda històrica dels veïns. És una zona de verda, assegura Valcarce que 'no ha rebut cap tipus de manteniment' des de la seva inauguració. Les obres no afectaran a la part forestal i els nous elements s'integraran amb la natura.

Els treballs, que tenen un cost de 648.361,60 euros, està previst que durin cinc mesos i es faran en dues fases. L'empresa adjudicatària és Ambitec Servicios Ambientals SAU.


Alberto Valcarce

És una de les principals reclamacions que tenim, la integració del bosc a la vida de barri. És la nostra zona verda i amb el pas del temps s'havia anat deteriorant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.