15.000 persones passen per l'Envelat de Nadal de Sant Cugat

L'Ajuntament valora 'la bona rebuda' dels santcugatencs a les activitats


  • Comparteix:

La 'història màgica' que ha viscut enguany Sant Cugat, amb el seu programa d'activitats de Nadal, s'ha saldat amb les 15.000 persones que han visitat les carpes de l'Envelat del parc de Ramon Barnils. A banda de l'espai estrella nadalenc, els ciutadans també han respost bé, segons el balanç de l'Ajuntament, a propostes com les Nadales al carrer, 'Pedra i sang', el Quinto, les campanades i la Festa de Cap d'Any. En total, cinc setmanes i 182 activitats, el 66% de les quals reservades per al públic infantil, el 31% per als adults i el 3% restant per als joves.

La valoració municipal és que la participació ha anat a més aquest any en les activitats programades pel consistori i les entitats. L'Envelat, en vuit dies i 40 propostes, ha arrossegat un públic bàsicament familiar, com demostren els 1.500 infants que van gaudir l'Espai Re-menuts. Les carpes de Ramon Barnils van mostrar sis propostes escèniques amb 150 espectadors de mitjana al dia, sense comptar la visita del'Ambaixador Reial.

La regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, ha destacat 'la bona rebuda' que han tingut les activitats fent èmfasi en les novetats: les campanades i el carrussel. Per Solanellas, 'és important incorporar algun element d'innovació en els programes' i ha celebrat que el bon temps hagi acompanyat la celebració de les activitats.

La música ha tingut una presència destacada aquest Nadal, amb el musical de Mr. Scrooge al Teatre-Auditori i les Nadales al carrer, amb 10 corals infantils, tres més que l'any passat. El balanç de l'Ajuntament també ha destacat propostes esportives com l'última Sant Silvestre disputada a Sant Cugat i les visites als Pessebres de la ciutat.

Les entrades exhaurides de les funcions de 'Pedra i Sang' i les festes de Cap d'Any, gestionades per Cal Temerari i l'Oficina Jove també han passat amb nota. Com el Quinto, també organitzat pel Cal Temerari, amb més de 12.500 de públic i 16.500 euros repartits.




Sílvia Solanellas

Amb ganes de repetir i d'incorporar i transformar amb aspectes més innovadors. Algun element d'innovació sempre és important d'incorporar en els programes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.