La Generalitat licitarà la unió de les parades de Gràcia i plaça Espanya el 2020

Ho ha anunciat Calvet en la visita d'obres de l'andana de Provença de FGC


Temes relacionats

FGC tanca el 2018 amb xifres rècord (11/gen/19)

Un tren cada dos minuts i mig a Sant Cugat: objectiu de FGC per al 2020 ( 5/des/18)


  • Comparteix:

Imatge de l'estació de Gràcia / Foto: ACN

Imatge de l'estació de Gràcia / Foto: ACN

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) treballa en el projecte per connectar la línia del Baix Llobregat-Anoia i el Bages amb el Metro del Vallès, que dóna servei a Sant Cugat. La connexió entre Gràcia i plaça Espanya està prevista licitar-la al 2020, segons ha explicat el conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Damià Calvet, en una visita a les obres d'ampliació de l'andana de l'estació de Provença, que estaran enllestides al juny.

Calvet ha afirmat que l'objectiu és aconseguir 'més i millor transport públic' i ha avançat que a l'espera de tancar les xifres definitives gairebé tots els operadors han incrementat en nombre de viatgers. En el cas de FGC, la companyia va explicar la setmana passada que s'han assolit xifres rècord al 2018, fins als 87 milions d'usuaris.

El conseller ha assegurat que per això a la Generalitat se li plantegen més 'reptes de futur', com les obres d'actualització en la línia del Vallès amb els 15 nous trens de manera progressiva -a partir del 2020- que fixaran la freqüència de pas entre Sant Cugat i Barcelona en 2,5 minuts i un segon túnel a Vallvidrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.