Les obres de millora del bosc de Volpelleres començaran a mitjans de febrer


Temes relacionats

La reforma del Bosc de Volpelleres, més a prop (10/gen/19)


  • Comparteix:

Un dels trams que s'arranjaran / Foto: Cugat.cat

Un dels trams que s'arranjaran / Foto: Cugat.cat

Les obres de millora del bosc de Volpelleres començaran a mitjans de febrer amb una durada prevista d'entre cinc i sis mesos. L'actuació servirà per transformar la zona verda en un parc esportiu i lúdic que connectarà el barri de Volpelleres i Coll Favà, eixamplar i condicionar el camí natural existent perquè sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda, crear nous accessos i la instal·lació d'aparells gimnàstics. Les obres, a càrrec de l'empresa Ambitec Servicios Ambientales Sau tenen un cost de 650.000 euros.

En concret, la millora consisteix en refer i arranjar el circuit de cros amb la incorporació d'elements per a la pràctica esportiva. Fer més accessible el camí natural amb un eixamplament de tres metres i mig en un tram de 1.150 metres, i un eixamplament de dos metres i mig a l'últim tram de 350 metres, paral·lels a la riera. L'ampliació del camí farà possible el pas de persones amb mobilitat reduïda així com camions de Bombers i serveis d'emergència. Aquests treballs passen per la instal·lació de paviment de sauló per fer més còmode el pas i suavitzar els pendents més acusats.

El projecte de reforma és a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i els treballs s'han adjudicat a l'empresa Ambitec Servicios Ambientales Sau amb un pressupost de 650.000 euros. Les millores es complementaran amb la creació de dos accessos des del carrer d'Alfons d'Aragó, un al nord, per accedir al recinte de manteniment, i un al sud pels vianants i l'accés de vehicles d'emergència i manteniment.

Les altres propostes passen per fer una passarel·la per creuar la riera, la instal·lació d'aparells gimnàstics, bancs i papereres i una nova zona de joc infantil a tocar del l'estació de ferrocarrils de Volpelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.