El grup Refugi, protagonista aquest dijous del concert benèfic del Rotary


  • Comparteix:

Imatge promocional de la banda / Foto: http://joan-pau.com

Imatge promocional de la banda / Foto: http://joan-pau.com

El Club Rotary crida a omplir el Teatre-Auditori aquest dijous a 'Música per la solidaritat', el concert anual que l'associació destina a causes benèfiques i que començarà a les nou de la nit. L'espectacle, que enguany compta amb el grup Refugi, amb Joan Reig i Joan Pau Chaves, recaptarà fons per a la secció local de la Creu Roja a Sant Cugat, Valldoreix i Rubí.

El president del Rotary, Carlos Gonzalvo, ha explicat que organitzar el concert és 'una alegria i una responsabilitat' i que se centren a 'omplir el Teatre-Auditori' per recaptar el màxim de diners possibles per a la Creu Roja.

Refugi portarà a l'escenari les cançons del disc 'Viatge a Ítaca', de Lluís Llach, amb cançons com 'Abril 74' i temes del grup en homenatge a la Nova Cançó, com 'Vestits Nous'. Joan Pau Chaves, que també ha estat present a l'entrevista per via telefònica, ha assegurat que tenen 'molta il·lusió' per participar al concert i especialment ell pel fet de fer-ho a la seva ciutat.

Les entrades costen 15 euros i de la recaptació es destinarà un 90% a Creu Roja i el 10% restant al programa Pòlio Plus de l'entitat. El president de la secció local de l'entitat humanitària, Lluís Carreras, ha explicat que els diners recaptats els destinaran a la lluita contra la pobresa crònica, un fet present a la ciutat i que l'entitat combat a partir d'ajudes com ara xecs per comprar menjar i el banc de roba.

Els tiquets per la dotzena edició d'aquest espectacle es poden comprar al web de l'equipament i a l'Oficina de Turisme. També s'ha habilitat una fila zero pels que no es puguin acostar al Teatre-Auditori, però vulguin col·laborar amb la iniciativa.




Carlos Gonzalvo

És un gran repte. S'ha de buscar quin és l'artista que ens pot ajudar, s'ha d'omplir el teatre i aconseguir els màxims diners per l'entitat beneficiària. És una alegria i una responsabilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.