El Liceu Politècnic busca donatius per tenir un pati escolar

Fins ara utilitza el parc del davant com a espai recreatiu per als alumnes


  • Comparteix:

El centre té a la ciutat les línies d'ESO i Batxillerat / Foto: Liceu Politècnic

El centre té a la ciutat les línies d'ESO i Batxillerat / Foto: Liceu Politècnic

El Liceu Politècnic de Sant Cugat no té pati i des de la seva obertura, aquest setembre, utilitza el parc del davant per falta d'espai. Per això, la Fundació Educat, propietària del centre, ha engegat una campanya de micromecenatge a la plataforma GoFundMe per recaptar 6.000 euros. La quantitat els serviria per acondicionar un espai que els ha cedit una empresa del costat perquè construeixin el futur pati, que ha d'encabir els 340 alumnes d'ESO i Batxillerat que acull. De moment, la campanya ja ha superat els 2.000 euros.

Els responsables expliquen que els diners recaptats es destinaran a posar tanques al terreny cedit, anivellar-lo i col·locar mobiliari com porteries de futbol i cistelles de bàsquet.

El Liceu Politèncic, propietat de la fundació sense ànim de lucre Educat, va iniciar el curs a la ciutat després de traslladar l'oferta formativa d'ESO i Batxillerat de Rubí a Sant Cugat. El centre s'ubica a l'avinguda de Graells 35.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.