Afectacions en el trànsit per la rua dels Tres Tombs


Temes relacionats

Més d'un centenar de persones honoren Sant Antoni en la tradicional missa al Monestir (17/gen/19)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la rua dels Tres Tombs / Foto: Cugat.cat

Imatge d'arxiu de la rua dels Tres Tombs / Foto: Cugat.cat

La rua dels Tres Tombs provoca alteracions en el trànsit, talls i restriccions en l'aparcament. Les afectacions començaran aquest dissabte a mitjanit, amb les limitacions en l'aparcament d'algunes zones per on passarà la rua. A partir de dos quarts de nou del matí de diumenge, i fins a les tres de la tarda, s'aniran tallant els carrers per on passi aquesta cavalcada tradicional de la festivitat de Sant Antoni Abat.

Les línies d’autobusos urbans i interurbans també es veuran afectades en els seus itineraris i horaris aquest diumenge des de primera hora del matí i fins, aproximadament, dos quarts de tres de la tarda.

Recorregut de la rua
La rua s'inicia a les onze del matí a l'avinguda del Pla del Vinyet. Després passarà pel carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, el passeig de Sant Magí, els carrers de Sant Martí, Castillejos i Salvador Espriu, el passeig de Francesc Macià, el carrer d'Orient, la plaça d'en Coll, el passeig Torreblanca, l'avinguda de Cerdanyola, el carrer de la Creu, el carrer de la Torre, els carrers de Santiago Rusiñol i Santa Maria, la plaça de Doctor Galtés i els carrer de Valldoreix i Sant Antoni, per acabar a la plaça de Barcelona.

Mapa de les afectacions

Mapa de les afectacions
Mapa de les afectacions / Foto: Ajuntament
Mapa de les afectacions / Foto: Ajuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.