Detingut un presumpte lladre per un agent de la Policia Local fora de servei


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu de la comissaria de la Policia Local de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Un caporal de la Policia Local fora de servei ha detingut el presumpte lladre d'un robatori al Sant Cugat Centre Comercial. El detingut va ser interceptat per l'agent fora del recinte després de fugir i amb articles de perfumeria per valor de 405 euros. El presumpte lladre té antecedents per delictes de robatori en interior de domicili.

Els fets han tingut lloc aquesta setmana quan el caporal va observar com un individu s’escapolia del personal de seguretat del Sant Cugat Centre Comercial i iniciava una fugida. L'agent va identificar-se verbalment, però l'individu va fer cas omís. Durant la fugida, a més, va empentar dos ciutadans que intentaven col·laborar per aturar-lo. Finalment, en una zona boscosa de la via pública, el caporal va aconseguir interceptar-lo i retenir-lo fins a l’arribada del personal de seguretat.

Després d’identificar l’individu, que té antecedents per delictes de robatori en interior de domicili, l'agent va escorcollar-lo i va trobar entre les seves pertinences quatre articles de perfumeria per valor de 405 euros. Així va quedar detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, des d'on s'han iniciat els tràmits judicials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.