Els Geganters de Sant Cugat 'acomiadaran' els presos aquest dissabte a Lledoners


  • Comparteix:

En Joan i la Marieta seran dissabte a Lledoners / Foto: Localpres

En Joan i la Marieta seran dissabte a Lledoners / Foto: Localpres

Els Geganters de Sant Cugat participaran aquest dissabte en una trobada gegantera davant el centre penitenciari Lledoners que aplegarà 86 colles de tot el territori. Sota el nom, 'Gegants per la llibertat' la cita vol servir per reclamar la llibertat dels presos independentistes, així com acomiadar els empresonats davant el seu possible trasllat a Madrid per declarar al judici sobre l'1-O. La trobada, amb l'assistència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny, arrencarà a dos quarts de deu del matí.

En declaracions a Cugat.cat, el cap de la colla local, Ramon Bruguera, ha subratllat que l'objectiu és doble: reivindicar l'alliberament dels líders independentistes i 'dir-los adéu i desitjar-los sort' davant el seu possible trasllat a Madrid.

Bruguera també ha detallat que la trobada començarà amb una plantada de les 86 colles. Després, es faran dues rondes de ball en grups de quatre i finalment una ballada final sota el cant de 'Els Segadors'.




Ramon Bruguera

Per donar suport als presos polítics. També coincideix és el cap de setmana que marxaran ja cap al judici. És una manera de desitjar sort i mostrar el nostre desacord amb què estiguin presos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.